01-7884-351
051-611-733 


FIAT 500

FIAT 500

FIAT 500C
TUDI LEGENDE RASTEJO.

In se spreminjajo. Prav tako 500C, največja ikona, ki danes svoji modni in popularni plati dodaja drznost in mikavnost.

01_miti_crescono
SIMPATIČNO IZZIVALEN

SIMPATIČNO IZZIVALEN

Prikupen izgled Fiata 500 postaja še bolj nagajiv. Nove obrobe, letve in odbijač, ki obdajajo tridimenzionalno mrežo hladilnika, sestavljajo razigran sprednji del. Privlačnejši, pozitivnejši in še pristnejši 500. Novi žarometi, ki imajo obliko več elips, komunicirajo in delujejo, kot da bi mežikali v temi. Nove dnevne luči z LED tehnologijo, ki so zasnovane po navdihu ničle v logotipu 500, v temi postanejo prepoznavni del vozila.

NEZGREŠLJIVE LINIJE

NEZGREŠLJIVE LINIJE

Osnovna oblika Fiata 500C ostaja enaka,njegov značaj pa še poudarjajo nova lita platišča: 15-palčna različica v svetleče sivi barvi in 16-palčna različica v mat črni barvi z diamantnim leskom.
Obliko novega 500C poudarjata dve novi rdeči barvi karoserije: mode5rna in svetla pastelna Corallo Red ter prefinjena in elegantna kovinska Burgundy Aida.

NJEGOVA TRENDOVSKA PLAT

NJEGOVA TRENDOVSKA PLAT

Silhueta zadnje strani novega 500C predstavlja inovativno pomično streho z vgrajenim električnim upravljanjem in vključuje stekleno zadnje okno, tretjo zavorno luč ter spojler. Streha je na voljo v treh barvnih različicah: slonokoščeni, rdeči in črni.
Izstopajo novi oblikovalski elementi, kot so kromirana letev, ki poudarja odbijač, v katerega so vgrajene meglenke in luči za vzvratno vožnjo. Sklop zadnjih luči vključuje zavorno luč, luč za vzvratno vožnjo in smernik ter tako uokvirja karoserijo.
Nenavadna in drzna rešitev, ki poudarja sposobnost modela 500C, da se posodablja, ne da bi pri izgubil svoj prepoznaven značaj.

OSEBNOST IN LEPOTA. POPOLNA KOMBINACIJA.

Drzen slog zunanjosti obkroža popolnoma prenovljeno notranjost, ki je privlačnejša, elegantnejša in bolj prefinjena. Še enkrat več je 500C pripravljen presenetiti.

01_pelleTabacco
POPOLNOST NI DODATEK

POPOLNOST NI DODATEK

Oblika armaturne plošče je bila popolnoma preoblikovana tako, da usklajeno vključuje novo vgrajeno tehnologijo. Kromani elementi in gumbi za upravljanje z bolj zaobljeno obliko so zelo privlačni.
Vendar novi 500C ni samo čudovit, temveč je tudi uporaben, saj zdaj ponuja nov priročen predal na armaturni plošči ter novo sredinsko konzolo z vrati USB/Aux in veliko prostornejše držalo za pijačo.

VSE JE POD NADZOROM

VSE JE POD NADZOROM

Nov posebno oblikovan volanski obroč je okrašen s kromanimi elementi.

Inovativni 7-palčni digitalni zaslon TFT vam omogoča, da imate med vožnjo vse potrebne informacije pod nadzorom, denimo podatke števca hitrosti, merilnik hitrosti, temperaturo in kazalnik prestave, ki svetuje, kdaj naj bi pretaknili v višjo ali nižjo prestavo, ter potovalni računalnik, ki vam omogoča, da nastavite potovanje glede na razdaljo, ki jo boste prevozili, trenutno porabo, doseg itd.

ZASNOVAN PO NAVDIHU VISOKE MODE

ZASNOVAN PO NAVDIHU VISOKE MODE

Slog, slog, slog in še več sloga. Novi materiali in tkanina, izbrani za notranjost novega 500C, prihajajo neposredno z najbolj popularnih modnih brvi. Tukaj sta živahni škotski karo z obrobami različnih barv in novo dragoceno bordo usnje z modrimi vstavki, ki daje starinski pridih v počastitev barv 60. let prejšnjega stoletja.

VSAKO POTOVANJE BI MORALO BITI UDOBNO

VSAKO POTOVANJE BI MORALO BITI...

Za kar največje udobje so na voljo so na voljo novi sedeži,  izdelani iz ergonomskih materialov in zasnovani tako, da potnikom olajšajo dostop do zadnjih sedežev.